לד"ר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/01/2001 | 19:21 | מאת: אור

ד"ר פלד שלום, אני בת 32 וסובלת מחרדות ודכאונות כבר מספר שנים. לפני כחודשיים התחלתי לקחת סרוקסט (רבע כדור בלבד) למשך כחודש ואז הפסקתי (לפני חודש לפחות) לפני הטיפול היו לי כל הזמן פלפיטציות וטכיקרדיה שמיד בתחילת הטיפול נעלמו. בעייתי היא - לפני כשבועיים שלושה הרגשתי שאני מאבדת את החשק ליחסי מין (לבעלי ולי היו כל השנים יחסי מין נהדרים והתשוקה לא פחתה יחד עם הדכאונות והחרדות.) בנוסף אני מרגישה שאני כל הזמן כמו "שוקעת" , אפטית , אין לי חשק לאכול, רע לי ואני לא מסוגלת לבכות (בעבר התקפי הבכי היו מאוד משחררים) וכאילו לא מרגישה בכלל את הדופק (אפילו בזמן צעדה, דבר שהייתי רגילה להרגיש ב"עודף" בקיצור תחושה של מתה כאילו נעלם כל האדרנלין. אני לא מאמינה שזה קשור לתרופה היות וקלקחתי מינון כ"כ נמוך לזמן קצר והפסקתי די מזמן ועל כן מתחילות מחשבות על כיוונים אחרים (חוסר באדנו קורטיקואידים בגלל גידול ..) אני מאוד מתוסכלת מהעניין ומודאגת ולפני שאתחיל "סדרת בירורים אצל רופאים (כמו שבטח מוכר לך) אודה לך מאוד על חוות דעתך בברכה אור

26/01/2001 | 17:59 | מאת: ד"ר אבי פלד

את מתארת תמונה שעלולה להתאים להתפתחות התחלתית של דיכאון? האם ניסית לאבחן את מצבך אצל מומחה? הוא גם יוכל להמליץ על הבירור הגופני המתאים לאבחנה מבדלת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית