לד"ר פלד אשאל שוב-אנא אנא ענה לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/01/2001 | 23:32 | מאת: נטע

פריזמה מאד עוזר לי מלבד פגיעה במיניות. האם לדעתך הוספה של מעט מיאנסרין עוזרת לנגוד את הפגיעה הנ"ל? (ההמלצה על ההוספה היא של הפסיכיאטר המטפל בי, ולא משהו שאני המצאתי).

25/01/2001 | 16:46 | מאת: ד"ר אבי פלד

כיוון שפריזמה עוזרת לך לא כדאי להחליף בתכשיר אחר ולכן גם שווה לנסות את ההמלצה שקבלת

21/02/2001 | 23:55 | מאת: יוסי עמרם

לי היתה תופעה דומה עם סרוקסט. כיוון שהחרדות לא נעלמו לגמרי הרופא הוסיף לי סורבון. לאחר כשבוע נעלמו הבעיות המניות. האם זה בגלל התוספת או שמא בגלל השיפור במצב?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית