פחד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/01/2001 | 21:39 | מאת: גיא

ד"ר קפלן שלום. מזה מספר חודשים אני מתגעגע לחברה באוסטרליה-מה אליי לעשות????

24/01/2001 | 21:43 | מאת: שמש

תתקשר אליה בחמש בבוקר. גועל נפש.

25/01/2001 | 00:01 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גיא שלום אני מתאר לעצמי שאתה שואל אותי לגבי אופן ההתמודדות הנפשית עם הגעגועים, כי את הפתרונות הטכניים כמו להתקשר, לכתוב או פשוט ליסוע אליה, אתה בוודאי מכיר, ולשם כך אין צורך בפסיכולוג. געגועי הלב הם כבר סיפור אחר. השאלה היא קודם כל מה קורה ברמה המציאותית, כלומר, האם אתם בקשר כיום, מתי או האם היא חוזרת, האם יש בינכם עדיין קשר, והאם סיכמתם משהו לגבי המשך הקשר. אם תוסיף פרטים ותספר מה מטריד נוכל לנסות וליייעץ לך. בברכה ד"ר אורן קפלן

26/01/2001 | 14:28 | מאת: טלי וינברגר

גיא שלום רב, לא ברור בדיוק מה אתה שואל. אני משוכנעת שאתה מכיר את דרכי ההתקשרות השונות הקיימות. אם השאלה מתמקדת בנושא הגעגועים או המשכיות של קשר במרחק כה רב, כדי שתפרט יותר. בכל מקרה, אוסטרליה היא מקום מצויין לנסוע אליו... בעיקר בעיתות כה לחוצות ומטורפות בארצנו... :) שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית