סרוקסט - לד"ר פלד- דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/01/2001 | 11:11 | מאת: סיון

שלום, התחלתי לקחת סרוקסט, הפסיכיאטר אמר לי לקחת חצי כדור ביום במשך ארבעת הימים הראשונים, על מנת שהתגובה תהיה מהירה לקחתי כדור שלום כבר חמישה ימים והיו לי תופעות לוואי קשות, בהתייעצות נוספת אם הפסיכיאטר הוא אמר לי שהגוף שלי קיבל שוק ואני צריכה להפסיק לכמה ימים ואז להתחיל לקחת חצי כדור ליום. אני רוצה לציין שאחרי חמישה ימים התופעות לוואי די נחלשו מלבד עייפות והתחלתי להרגיש טוב יותר. מה מומלץ לעשות בהמשך? תודה

24/01/2001 | 16:38 | מאת: שאול

אני לא יודע אם דר פלד לקח פעם סרוקסט אבל לי הכדור שינה את החיים לטובה באופן דרמטי

24/01/2001 | 22:16 | מאת: ד"ר אבי פלד

למה את מתכוונת בתופעות לוואי קשות אפשר להתחיל ב 20 מ"ג ליום (כדור שלם) ללא בעיות עם התופעות פוחתות תמשיכי הם יעלמו ואז תתחיל ההשפעה הטיפולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית