למנהלי הפורום -מדוע אין תגובה ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/01/2001 | 01:27 | מאת: דורון

למנהלי הפורום שלום שמי דורון והצגתי את שאלתי כאן לפני מספר ימים בתאריך 20.01.2001 השאלה עסקה בסרוקסט ובעיות באורגזמה ובזיקפה אינני רואה שום תגובה מצד חברי הצוות בבקשה אני חייב עזרה ומהר

24/01/2001 | 01:34 | מאת: ד"ר דרור גרין

דורון יקר, לכל אחד מאתנו יש תחומי התמחות משלו. השאלה שלך דורשת את תגובתו של ד"ר פלד, ואני מקווה שהוא ישיב לך במהרה. בברכה, דרור גרין

24/01/2001 | 22:17 | מאת: ד"ר אבי פלד

שאל שוב בבקשה

26/01/2001 | 00:13 | מאת: דורון

ד"ר פלד שלום אני פונה אליך שוב בבקשה לעזרה לאחר שניסיתי פבעם הראשונה . אני התחלתי להשתמש בסרוקסט לפני שנתיים וחצית בעקבות חרדות ומצבי דיכאון . לשמחתי מצבי הדיכאון והחרדות פחתו ועכשיו אני במצב יותר טוב מאז התרופות . לפני כבערך שנה וחצי התחלתי להרגיש שהזיקפה הולכת ופוחתת בעוצמתה ,באמצע אוננות או יחסי מין . לפני כשנה ביום בהיר אחד נעלמה לי תחושה של אוגזמה ,אני יכול להרגיש מתי מגיע השיא אבל אני לא מרגיש כל הנאה בסופו (אולי איזה שריד של תחושת האורגזמה ). אינני יודע כיצד להתייחס לזה . אני חושד שמא זה איזשהו ליקוי פסיכולוגי שלי . אין בידי מספיק מידע כדי לקבוע האם לאחר תקופה של שנה וחצי של שימוש שימוש בתרופה (וכעת כבר שנתיים וחצי ) יכול לקרות כזה מצב ? אני מאוד מתוסכל מן העניין ואף נמנע מליצור צגע מיני בידיעה שאצטרך לפברק אורגזמה . גם באוננות אינני מגיע לאורגזמה . לפחות הזיקפה עדיין קיימת . אני זקוק לעצה ואינני יודע במי האשמה. בי? או בתרופה? האם שמעת על מצב דומה לשלי? מה אפשר לעשות כדי להחזיר לי שוב את ההנאה והריגוש ממין ? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה על ההתייחסות דורון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית