ד"ר פלד - ריטלין, בעד או נגד?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2001 | 19:18 | מאת: שירה

ד"ר פלד שלום. האם היית ממליץ לאדם בוגר (סטודנטית במקרה שלי, בת 23) להשתמש בריטלין? אני עוקבת אחר פרסומים ומחקרים רבים שיוצאים מזה שנים רבות, רוב הפרסום מתייחס להשפעה שיש לו על ילדים ונוער, אך מה הדעה הרוווחת אצל מבוגרים, ומה תופעות הלוואי על מהלך יום רגיל? ואם תוכל לומר לי מה הפרוצדורה בעניין הריטלין, מה צריך לעשות כדי לקבל מרשם ואילו בדיקות צריך לעשות, האם רק לפסיכולוג הסמכות לתת ריטלין, והאם אפשר דרף קופת החולים? המון תודה, אני על סף ייאוש, לא יכולה ללמוד... שירה

22/01/2001 | 22:35 | מאת: יעל

http://starmed.msn.co.il/News/NewsItem.asp?id=275

22/01/2001 | 23:17 | מאת: יהודה

חזרי הביתה

24/01/2001 | 21:24 | מאת: שירה

תודה קראתי את הכתבה הזו

23/01/2001 | 01:36 | מאת: מאיר

אני מרשה לעצמי להניח שד"ר פלד לא ימהר להמליץ לך על ריטלין- תרופה שנויה במחלוקת. כל רופא כללי רשאי לתת לך ריטלין אבל לפני זה כדאי לפנות לרופא מומחה דהיינו נוירולוג או פסיכיאטר כי את בעצמך מבינה שיש כאן סיכונים שצריך לשקול מול תועלת אפשרית וכמובן כל מקרה לגופו.

24/01/2001 | 22:25 | מאת: ד"ר אבי פלד

כדאי להפנות שאלות על ריטאלין לפסיכיאטר של הילד או נויורולוג

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית