טיפול דרך בעלי-חיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2001 | 13:27 | מאת: קרן

לכל מי שיודע, היכן כדאי ללמוד טיפול דרך בעלי-חיים. ואיזה תואר (אם בכלל) מקבלים בעקבות הלימוד הנוכחי. תודה מראש קרן

22/01/2001 | 14:52 | מאת: ד"ר דרור גרין

קרן יקרה, ככל הידוע לי, בסמינר בית-הכרם בירושלים קיימת מגמה לטיפול באמצעות בעלי-חיים. אינני יודע באיזה תואר מדובר, אך אולי כדאי שתתקשרי אליהם לקבל פרטים. סמינר בית-הכרם ע"ש דוד ילין 02-6558111 שד' הרצל 86, ירושלים. בברכה, דרור גרין

23/01/2001 | 20:05 | מאת: ד"ר אבי פלד

קרן יש לי סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה אשר עושה מחקר אמפירי בנושא הזה במחלקתי תחת הדרכה שלנו ידוע לי שמדובר במסלול מיוחד שנבנה לה במיוחד בגלל הקושי לסווג את התואר לפסיכולוגיה קלינית או מחקרית - צרי איתי קשר ב 052-844050 ואתן לך את הטלפון שלה (אם היא תסכים)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית