שאלה עבור דר' פלד.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2001 | 10:53 | מאת: שרונה

האם בולמיה יכולה לגרום לאובדן או להפרעות זיכרון. במצב של משקל תקין רמת אלקטרוליטים תקינה? מה הסיכויים להחלמה מלאה מבולמיה לאחר 7 שנים? אם אפשר תשובה כנה ולא תמיד יש סיכוי...

23/01/2001 | 20:07 | מאת: ד"ר אבי פלד

שרונה כתב/ה: > > האם בולמיה יכולה לגרום לאובדן או להפרעות זיכרון. במצב של משקל > תקין > רמת אלקטרוליטים תקינה? לא ולא > מה הסיכויים להחלמה מלאה מבולמיה לאחר 7 שנים? סיכויים לא טובים - קלושים > אם אפשר תשובה כנה ולא תמיד יש סיכוי...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית