עזרה בהתמודדות עם טיפולי פריון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2001 | 10:35 | מאת: אסתר

שלום רב, אני מטופלת בהפריה חוץ גופית. בזמן האחרון הטיפול לא "מתקתק" כמו שמצפים. בנוסף לכל הקשיים הרגילים שמתלווים לטיפול מסוג זה, כעת אני מרגישה שהגוף "בוגד בי". אני מחפשת פסיכולוג/ית או עובד/ת סוציאלי/ת כדי שיעזור לי להתמודד עם הבעיות הנ"ל. רצוי דרך קופ"ח (אני שייכת למכבי) אסתר

23/01/2001 | 05:12 | מאת: רוית ניסן

לאסתר שלום רב. באמת חשוב ליווי מקצועי בטיפולי פיריון. דיברנו על זה כאן בפורום לא מזמן- על התחושה שהגוף בוגד, על האובדנים בכל פעם שהטיפול נכשל, על המתח ועל החרדה. במכבי דווקא יותר פשוט ללכת לטיפול. יש להם אנשי מקצוע טובים והמחירים מסובסדים. אם תרצי שאעזור לך למצוא מישהו באזור מגורייך- התקשרי אלי עם הרשימה ונעבור עליה ביחד. בברכה. רוית.

24/01/2001 | 11:08 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אסתר שלום תוכלי לקרוא את תגובתי לפני זמן מה בנושא בפורום http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=41715&t=41642 כדאי לבחור מטפל שמכיר את התחום. תוכלי להתייעץ ביחידת בריאות הנפש במרכז קופ"ח מכבי באזורך, או כמו שרוית הציעה להתייעץ איתנו במידה ונכיר את המטפלים באזור מגורייך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית