פריזמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2001 | 01:06 | מאת: אסטרליס

ניסיתי לקחת פריזמה וראיתי שהחרדות התגברו אחר הצהרים (לקחתי רק חצי כדור) כמו כן היה לי גרוד בכל הגוף והרגשתי עצבנות וחוסר תיאבון. האם תופעות לואי אלו עוברות והאם לגרסאות האחרות שלו אין כאלו תופעות לואי. הדבר היחיד שהיה בו טוב שהוא עשה "סופר" מצב רו ח וכוח רב. האם אני צריכה להעזר בסבלנות או לעבור לכדור אחר.

22/01/2001 | 06:51 | מאת: ד"ר אבי פלד

מדוע לקחת פריזמה מה הכוונה ל"ניסיתי" מדובר בתכשיר שיש לקחת באופן מסויים תחת פיקוח של פסיכיאטר

23/01/2001 | 21:30 | מאת: אסטרליס

לקחתי פריזה כי הייתי בדיכאון בעקבות לקיחת הורמונים (כתוב עליהם שיש אפשרות להיכנס לדיכאון עקב לקיחת הורמונים) האם זה נכון. מה דעתך בתוך פסיכיאטר, גיניגולוגים לא מאמינים בזה. עכשיו קצת יצאתי מזה , אבל בגלל תופעות גיל המעבר ומרוב שניסיתי כל מיני הורמונים והקאתי ניסיתי לקחת טיפול נגד דיכאון. כי מצב הרוח שלי קצת ירוד באחרונה. אבל הפריזמה אמנם עושה מצב רוח נהדר, אבל גם חוסר תיאבון ועצבנות, וגם קצת התקפי חרדה. בשיתוף עם קלונקס להרגעה זה לא כל כך עבד ומידי בוקר הייתי מקיאה. האם מתרגלים לתופעת הלואי והאם חוסר התיאבון חוזר. נאמר לי ע"י פסיכיאטרית שהייתימטופלת אצלה שמישהי ירדה חמש קילו ואחר כך הרגישה נהדר. אני כבר אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות על מנת שיהיה לי מצב רוח בגיל הזה. (אני לא עובדת) אפילו שאני יוצאת לרקוד לפעמים עם חברים אני מרגישה שההנאה שלי לא מלאה כפי שהיתה פעם.אני לא מצליחה להרדם בלילות וקלונקס וכדו רי שינה גורמים לי לישון עד מאוחר וחסר מצב רוח. (אםילו על וואבן כתוב שזה יכול לעשות חוסר מצב רוח). אני סובלת מדפיקות לב ולא יכולה לקחת הורמנוים. הפריזמה גם גרם לי לגירוד בכל הגוף. יכול להיות שהייתי אלרגית לכדור. מה לעשות עם מצב הרוח ואיזה כדור אין לו תופעות לואי כאלה חזקות (כבר ניסיתי כמה סוגים (ציפרמיל סרוקסט אפקטין ) ושום כדור לא עשה לי טוב. בקיצור הכימיה לא עובדת עלי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית