אורגזמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2001 | 22:43 | מאת: שחר

שימוש בסרוקסט לא מאפשר להגיע לאורגזמה האם יש כדור מקביל ללא תופעה זו?

22/01/2001 | 11:52 | מאת: מתוסכל

ואם לא הולך יש טיפולים תעשה/,תעשי חיפוש לשמות אלו באתר ותקבלו דיומים בזה בעבר

22/01/2001 | 23:25 | מאת: דורון

שחר שלום! שמי דורון ואני בן 20 , אני לוקח את התרופה סרוקסט כבר שנתיים וחצי לא ציינת בשאלתך בן כמה אתה וממתי אתה לוקח את התרופה . מהיכן הגיע לידיך המידע שסרוקסט בולם תחושת אורגזמה ? מניסיוני האישי סרוקסט הצליח בהתחלה ליצור בעיות בזיקפה (זה התחיל בערך כשנה לאחר נטילת התרופה ). לאחר כחצי שנה ביום בהיר אחד נעלמה לי כל תחושה של אורגזמה . אני ממש מוטרד מזה ואני מחפש אנשים שעוברים בעיה דומה . אשמח אם תוכל לפרט קצת מניסיונך בפורום זה . בבקשה . אני ממש מעוניין לשמוע , אני מוטרד מזה בדיוק כמוך . תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית