לד"ר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2001 | 09:16 | מאת: שגית

ד"ר פלד שלום לך, לאחר ארבעה וחצי חודשים שאני לוקחת סרוקסט יעץ לי רופא המשפחה שלי לרדת לחצי כדור, ז"א 10 מ"ג ביום. כשבוע שאני לוקחת חצי כדור ומרגישה טוב. האם זה בסדר? תודה

21/01/2001 | 13:27 | מאת: תמי

שגית שלום! אני לוקחת את הסרוקסט יותר זמן (שלוש שנים בערך), עכשיו כבר פרק זמן די ארוך אני לוקחת חצי כדור כל יום, כלומר 10 מ"ג ואני מרגישה יחסית טוב מאד, כך שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה, אבל כמובן אין כמו תשובת רופא!! בהצלחה.

21/01/2001 | 23:02 | מאת: ד"ר אבי פלד

נהוג להתחיל לרדת במינון אחרי חצי שנה עם מדובר בפעם ראשונה שהופיעו סמפטומים למה את לא הולכת למומחה (פסיכיאטר) ? רופא משפחה לא מספיק לטיפול כזה

21/01/2001 | 23:47 | מאת: שגית

ד"ר פלד היקר, הלוואי שהכל היה הולך כמו שאני רוצה.לצערי יותר מחודש וחצי חיכיתי לתור לפסיכיאטר דרך קופ"ח, כשהיום הגדול הגיע הגעתי למרפאה והמתנתי שעה וחצי. בסוף לרופא לא היה זמן כי הוא עבר בהרבה את הזמן ועמדו לסגור את הסניף. פשוט לא יאומן אבל כעסתי מאוד, נאלצתי אפילו לכתוב מכתב תלונה ולקבוע לי תור חדש שכמובן יהיה בעוד כחודש. פשוט נורא. אני ממש לא יודעת מה אנשים שנמצאים במצב נפשי חמור עושים במצב כזה. לא תמיד אפשר לפתוח את הארנק ולשלם מאות ואולי אלפי שקלים לרופא מומחה. מעניין אותי איך כל האנשים שבפורום למשל מגיעים לפסיכיאטר. האם גם עבורם זו משימה בלתי אפשרית? תודה לך על תשומת הלב.

21/01/2001 | 23:03 | מאת: ד"ר אבי פלד

נהוג להתחיל לרדת במינון אחרי חצי שנה עם מדובר בפעם ראשונה שהופיעו סמפטומים למה את לא הולכת למומחה (פסיכיאטר) ? רופא משפחה לא מספיק לטיפול כזה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית