הודעה לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2001 | 07:38 | מאת: gali

היי, טלי. שלחתי לך mail לכתובת שלך, אני מקווה שזה בסדר מצידך. ר.

21/01/2001 | 10:16 | מאת: טלי וינברגר

ר. שלום רב, זה מצוין. כבר עניתי עליו. מקווה לשמוע ממך בהמשך. שיהיה שבוע נפלא, טלי פרידמן

21/01/2001 | 10:26 | מאת: gali

צר לי . אני רואה רק "גיבריש" במייל. את יכולה אולי לנסות להעתיק את זה למסמך word ולעשות attached, או להשיב לי מעל גבי הפורום. ר.

21/01/2001 | 15:47 | מאת: gali

היי טלי. אני חוזרת בי מכל מה שאמרתי/כתבתי. את צדקת, גם אם לא אמרת את זה בפה מלא. אין על מה להילחם. אני לא שווה את זה. מגעיל לידי, מסריח מקיא. קבלי עצה ידידותית - שכחי מכל מה שהכנסתי אותך לתוכו, ותעברי הלאה. הלוואי וידעתי גם לאמר לעצמי מה לעשות, אני טובה בלעשות את זה לגבי אחרים, אבל חסרת אונים לגבי. ר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית