מועקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2001 | 00:35 | מאת: שחר

כיצד ניפטרים מן המועקה ומחולשת הגפיים לאחר שהדיכאון עבר בעקבות טיפול בסרוקסט מזה כחצי שנה והמצב האובייקטיבי מצוין?

21/01/2001 | 14:54 | מאת: רחל

הולכים לחדר כושר, לשיעורי ספורט או סתם טיולים ברגל לאורך שפת הים. גם מחזק את הגוף, וגם משפר את מצב הרוח! :-)

24/01/2001 | 11:19 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שחר שלום רעיונותיה של רחל מצויינים. פעילות גופנית משפרת הן את המצב הגופני והן את המצב הנפשי. עם זאת לפעמים אין כוח ליזום את הפעילויות הללו ואז זה מעין מעגל סגור. הטיפול התרופתי נתן כנראה תשתית לשיפור המצב אך אינו תמיד מספיק. יתכן ותוכל/י להיעזר כעת בטיפול פסיכולוגי (אם אין לך מסגרת כזו כיום) כדי להשלים את התהליך אותו עברת והתאמת המצב הסובייקטיבי עם המועקה למצב ה"אובייקטיבי" התקין. בהצלחה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית