לרןז ולאופיר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2001 | 18:16 | מאת: רחל

שבוע טוב! קודם כל אני מודה שממש הוקל לי שזה לא אתה, אופיר. זה לא ממעיט מגודל האסון שקרה לאופיר ז"ל ולמשפחתו, וגם לא ממעיט מגודל הזעזוע שהרגשתי כשהתבררו פרטי המקרה. פשוט שאני מרגישה בפורום די בבית, ולמרות שכל הקשר הוא וירטואלי לבד, בכל זאת יש איזו אנטימיות בין האנשים. מכאן כנראה תחושת המועקה שחשתי והביאה אותי להגיב. (אני מקוה שהסברתי את עצמי בלי להשמע מתנצלת או בומבסטית- רוז.)

20/01/2001 | 23:43 | מאת: אופיר

אני נימצא הרבה בפורום פסיכולגיה בנענע תחת השם MISTY אז את מוזמנת ליקפוץ ולהגיד שלום :-) אופיר

20/01/2001 | 23:50 | מאת: טלי וינברגר

welcome home... :) tali fridman

21/01/2001 | 15:06 | מאת: רחל

תודה, תודה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית