מעבר מ seroxate ל cipramil

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2001 | 11:00 | מאת: שוקי

שלום רב ! אני מטופל ב סרוקסט במשך 4 חודשים עקב חרדה ודיכאון. לאחר תום 4 חודשים הרגשתי שעדיין משהו לא "דופק" כמו שצריך, והחליפו לי את הסרוקסט ב ציפרמיל. אשמח להכיר ולשמוע על הציפרמיל . תודה. שוקי

20/01/2001 | 11:17 | מאת: אריה

שוקי !!! אני מאד מקווה שהפעם ציפראמיל כן יעזור לך. ואם לא על תתיאש כי לוקח זמן עד שמתאימים נכון את התרופה הנכונה.

20/01/2001 | 22:51 | מאת: שוקי

שלום אריה ! תודה על העידוד,אני באמת מקווה שהציפרמיל אכן יעזור לי. הייתי רוצה לקבל קצת יותר מידע על הכדור (האם גם הוא ממשפחת ה - SSRI). הייתי שמח אם אתה או אחד הרופאים אכן יוכל לפרט על הכדור הנ"ל. תודה מראש !! שוקי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית