התעוררתי הבוקר מוקדם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/01/2001 | 11:21 | מאת: רחל

בערך ב-6:30. פתחתי את המחשב בדף החדשות. ילדתי הקטנה באה והתישבה לי על הברכיים. "זו תמונה מפחידה" אמרה, והצביעה על התמונה של אופיר רחום ז"ל. למה, שאלתי. זה סתם ילד. סתם ילד שברח מהבית- השיבה. ומה קרה לו?- שאלתי הוא רץ על הדשא ונחש הכיש אותו, השיבה. ואני מסתובבת כל הבוקר, וקצת קשה לי להרגע. לא יודעת איך להמשיך לכתוב. ובכל זאת: השם אופיר הופיע לאחרונה בפורום ב-12.1. אם זה לא אתה, אופיר- תתן בבקשה סימן שהכל בסדר. אני יודעת שזו בקשה דבילית. גם אם לא תיתן סימן, אמשיך לקוות שפשוט גלשת למקום אחר. ולכולם, ממש ממש לכולם- אל תתפתו אף פעם לנסות להגשים פנטזיות , מבלי לבדוק טוב-טוב קודם לכן את מה שקורה במציאות.

19/01/2001 | 11:48 | מאת: *

זה לא אותו אופיר. אופיר של הפורום חי וקיים. תוכלי לפגוש אותו רבות בפורום פסיכולוגיה של נענע.

19/01/2001 | 14:12 | מאת: רחל

תודה, ממש מקוה שאתה צודק.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית