מחפשת פסיכולוג/ית מאזר השרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2001 | 20:13 | מאת: כריס

אני מרגישה כל הזמן מנותקת מעצמי, מתפקדת מצויין, עובדת יוצרת, אוהבת. וכל הזמן יש לי הרגשה כאילו הכל קורה למישהו אחר אולי שיחות יעזרו, אולי אפשר להמליץ לי על פסיכולוג/ית שיעזור לי? (אני מאזור השרון)

18/01/2001 | 20:45 | מאת: טלי וינברגר

כריס שלום רב, תכתבי לי אימייל או תתקשרי אליי. (הפרטים שלי בכרטיסי האישי, בהקלקה על שמי) אני יכולה להמליץ לך על מטפלים באזור מגורייך. בברכה, טלי פרידמן

18/01/2001 | 21:04 | מאת: כריס

טלי שלום תודה על התגובה המהירה האי מייל שלי הוא: [email protected]

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית