נשיכות אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/01/2001 | 10:21 | מאת: ג'נט

שלום רב, הייתי מאד מעוניינת לקבל חומר בנושא נשיכות אצל תינוקות בני שנה ושבעה חודשים. האם הנשיכות מבטאים כעס ותוקפנות? באילו דרכים ניתן לטפל? באילו דרכים ניתן לטפל באמצעות מעון יום? תודה, ג'נט

18/01/2001 | 15:44 | מאת: רוית ניסן

ג'נט שלום. האם תוכלי לתת יותר פרטים: כלפי מי הנשיכות- האם כלפי ילדים אחרים? כלפי ההורים/דמויות מטפלות? כלפי עצמו? אשמח אם תעני- ואז אוכל לנסות לענות לך באופן יותר ממוקד. תודה. רוית.

20/01/2001 | 16:56 | מאת: יוני לביא

ג'נט שלום, נשיכות אצל תינוקות בגיל מוקדם טבעי מאוד, לא אמור להיות לך חשש כלשהו. אחד מההתפתחויות הטבעיות שלנו זה לגלות דברים חדשים וזה אחד מהדברים... אם את מחפשת תשובות יותר עמוקות לגבי מקרה זה, פרויד יספק לך את התשובה תחת הנושא: "היצרים וגלגולי הליבידו". יוני לביא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית