לפסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/01/2001 | 18:22 | מאת: יונתן

אני רוצה שתהייה לי חברה אבל אין לי הרבה ביטחון עצמי עם בנות... מה לעשות?

17/01/2001 | 23:55 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יונתן שלום שאלתך כל כך כללית שקשה מאוד לענות עליה. צריך להבין יותר טוב את הרקע האישי שלך, ולמה את מתכוון בדיוק כשאתה מדבר על ביטחון עצמי. כמובן שלשאלתך שני היבטים. בהיבט הפרקטי המיידי אם תיצור מצבי מפגש עם בנות (חוגים, טיולים, מועדונים וכו') אז כמובן כמות ההזדמנויות תגבר וגם בלי ביטחון עצמי אולי תכיר מישהי. אבל את זה אתה בוודאי יודע גם בלי עצתו של פסיכולוג. אם אתה חושב שצריך לשנות את הביטחון העצמי ומשם להתחיל אולי כדאי לפנות לייעוץ פסיכולוגי ולראות במה הדברים אמורים וכיצד לשנותם. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית