חלומות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2001 | 18:13 | מאת: יעל

אני זוכרת את כל החלומות שאני חולמת ואני מעוניינת לדעת איך אני יכולה להגיע למצב שבו אוכל לישון בשקט ולתת גם לנפש מנוחה ?

17/01/2001 | 09:11 | מאת: ד"ר דרור גרין

יעל יקרה, מן ההודעה הקצרה שלך לא הצלחתי להבין מה מטריד אותך. לחלימה יש חלק חשוב בשינה שלנו, והעובדה שאת זוכרת את חלומותיך אינה צריכה להפריע לך לישון. האם אינך ישנה טוב בלילה? האם מנוחת הנפש חסרה לך רק בזמן השינה, או שמשהו אחר מטריד אותך? אחת הדרכים להתייחס לחלומות, היא לרשום אותם בבוקר, וליצור מעין 'יומן חלומות'. גם אם החלומות קשים, היכולת שלך לאסוף אותם ולהפוך אותם לסוג של יצירה תגביר את השליטה שלך ואולי תפחית מעט את מה שמטריד אותך. דרור

17/01/2001 | 09:19 | מאת: רוקמת התחרה.

מה רע בחלומות? אני חולמת על כל מיני דברים גם ביום.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית