מצבי רוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/01/2001 | 06:58 | מאת: אוס

שלום! אניהרבה פעמים בזמן האחרון עצבנית. הדבר התחיל לפני קבלת המחזור החודשי או הביוץ. בזמן האחרון המצב הרוח הכועס הרבה יותר ולא לפי זמנים. הדבר גורם לי ליותר עצבים כי אני מרגישה שבגלל שאין סיבה הדבר גורם לי ליותר עצבים. אני גם בזמן האחרון לא ישנה כל כך טוב ( אני מרגישה שאין סיבה) לאי שינה טובה . האם יש צורך לפנות לרופא? או בגלל הגיל (40 ) אולי יש איזו סיבה או ההורמונים? בבקשה תנו תשובה או הצעה? תודהמ ראש

17/01/2001 | 09:20 | מאת: ד"ר דרור גרין

אוס יקרה, כל ההשערות שלך נכונות. יתכן ומצב הרוח שלך נגרם מהמחזור, ואולי בגילך אכן חלים שינויים המשפיעים גם על השינה ומצב-הרוח. בהחלט כדאי לפנות לרופא, להתייעץ אתו ואולי גם לבקש בדיקה כללית. לעתים תופעה פיסית מסוימת עשויה להשפיע על מערכות אחרות, וחשוב להתמיד ולבדוק. בברכה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית