פשר חלומות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/01/2001 | 00:39 | מאת: יותם

שלום רב. יש לי שתי שאלות לגבי חלומות. בתור התחלה אני זוכר המון מהחלומות שלי עד פרטים דקים מאוד. לפני זמן מה היה לי חלום על סבי שנפטר לפני פחות משנה בו הוא מדבר אלי משהו מאוד חשוב אבל בבוקר זכרתי רק שדיברתי איתו וזה היה חשוב אבל לא זכרתי על מה. מה זה אומר? שאלתי השניה היא שבזמן האחרון שי לי חלומות שבהם אני פוגש משהו שהיה חבר שלי בביה"ס מזמן ואני חולם שרודפים אחריו אנשים "רעים" ואני עוזר, וחלמתי כמה חלומות שונים אבל עם רעיון כללי זהה. מה זה אומר? בלי כל קשר אני סובל מבעיית שינה של "פאזה מאוחרת" האם זה קשור לסיבה שאני זוכר חלומות? תודה רבה.

16/01/2001 | 09:57 | מאת: עדי

בוקר טוב יש לי שאלה לגבי חלום שחלמתי ומאד מטריד את מנוחתי: בחלום אני נמצאת בחנות למכירת זהב, בחנות אני מוכרת את טבעת הנישואים שלי ובוחרת אחרת תחתיה לאחר מכן, נביא בשם "אושו" (פתיחה בקלפים כמו טארוט) פותח לי קלפים ומציג בפני קלף בו כתוב בכתב מאד גדול וברור "הכל באשמה שלך" קמתי מאד מוטרדת מהחלום הזה אני רוצה לדעת האם יש השלכות לגבי הזוגיות שלי אני נשואה ואם ל 3 ילדים אודה על תשובה מהירה שכן אני מוטרדת מאד

16/01/2001 | 17:39 | מאת: יותם

שלום רב עדי צר לי מאוד אבל גם אני רק פרסמתי שאלה ואני לא יודע לענות לך. שיהיה לך בהצלחה.

16/01/2001 | 10:44 | מאת: עדי

בוקר טוב יש לי שאלה לגבי חלום שחלמתי ומאד מטריד את מנוחתי: בחלום אני נמצאת החנות למכירת זהב, בחנות אני מוכרת את טבעת הנישואים שקיבלתי מבעלי ובוחרת תחתיה טבעת אחרת ועונדת אותה. לאחר מכן אני נמצאת עם פותח בקלפים בשם "אושו" (כמו טארוט) והוא פותח לי קלפים ושולף קלף ובו כתוב בכתב גדול וברור :"הכל באשמה שלך" אני בת 29 נשואה ואמא ל 3 ילדים האם יש השלכות על הזוגיות שלי? האם גורם זר (הטבעת שבחרתי) מאיים על הזוגיות של בעלי ושלי? אבקש התייחסות מהירה שכן אני מאד מוטרדת תודה עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית