לטלי פרידמן ולד"ר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/01/2001 | 00:01 | מאת: אבי

לטלי פרידמן: שלחת לי אימייל. הוא הגיע לא קריא בג'יבריש, שלחת לי אותו אני מניח עם פרטים על מטפל/ת שאמרת שאת מכירה. אנא שלחי לי שוב לכתובת שאציין להלן: [email protected] תודה. לד"ר פלד: התקשרתי לד"ר רשף מבי"ח העמק, ומתברר שאינו מטפל עוד באמצעים של רפואה אלטרנטיבית. שמעתי שיש תנועה/ארגון בחו"ל שמטרותי המוצהרות הם טיפול במחלות נפש באמצעות כלים מהעולם ההוליסטי. ידוע לך על כך? אוד על תגובתך.

16/01/2001 | 00:06 | מאת: טלי וינברגר

אבי שלום רב, שלחתי לך אימייל לכתובת החדשה. אני מקווה שזה הגיע בסדר. בברכה, טלי פרידמן

16/01/2001 | 00:48 | מאת: שלום

תצוגה - קידוד ושם נסה את אפשרויות הקידוד השונות בעברית

17/01/2001 | 23:40 | מאת: ד"ר אבי פלד

> לד"ר פלד: התקשרתי לד"ר רשף מבי"ח העמק, ומתברר שאינו מטפל עוד > באמצעים של רפואה אלטרנטיבית. > שמעתי שיש תנועה/ארגון בחו"ל שמטרותי המוצהרות הם טיפול במחלות > נפש באמצעות כלים מהעולם ההוליסטי. ידוע לך על כך? לא לא ידוע לי על כך העובדה שפסיכיאטר טוב כמו דר' רשף וויתר על השימוש בטיפולים כאלו למחלות נפש אומר לך משהוא על כך לא? כנראה שטיפולים אלו לא באמת יעילים למחלות נפש

24/01/2001 | 11:24 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אבי שלום נסה להתקשר לד"ר איתי שצקר מקופ"ח כללית רפואה משלימה בגבעתיים טלפון 03-6722603 ותוכל להתייעץ איתו בנושא בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית