תחליף לריטלין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2001 | 21:02 | מאת: הורים לילד עם הפרעת קשב

בני כבן 10 מטופל כ 3 שנים בריטלין בשל הפרעת קשב וריכוז. לאחרונה חלה ירידה בהשפעת התרופה עליו ובשל כך ממליצה הרופאה הנירולוגית אצלה הוא מטופל לעבור לטיפול ב Deprexan אבקש לדעת פרטים על התרופה הזאת והאם יש לה תופעות לוואי בתודה

18/01/2001 | 19:55 | מאת: משתתפת קבועה

הורים שלום- לעניות דעתי יועצי הפורום לא השיבו מאחר וזו שאלה על טיפול תרופתי, עליה משיב בדרך-כלל דר' פלד, והוא כנראה פשוט לא שם לב לשאלה. (יכול לקראת לכל בנאדם) נסו לחזור על השאלה או להפנות את תשומת ליבו באמצעות כיתוב בנושא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית