חוסר הכרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2001 | 09:39 | מאת: אורית

ד"ר נכבד. שלום! לפני כחודשיים אחי (בן 19 ) עבר ת"ד קשה מאוד. לפני כשבוע לערך הוא התחיל לחזור להכרה ולדבר. הוא אינו יודע היכן הוא נמצא או מה קורה איתו אך הוא מזהה את האנשים הקרובים אליו. שאלתי אלייך היא: מתי צריך ( אם בכלל) לספר לו שעבר תאונת דרכים, היכן הוא נמצא ומה קרה לו? האם זהו תפקידנו לדבר איתו על דברים מסוג זה או שמא עלינו להשאיר את זה בידי הרופאים בבית לוינשטין? בתודה מראש על תשובתך!

15/01/2001 | 18:09 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אורית שלום בבית לוינשטין עובדים פסיכולוגים שיקומיים שתפקידם בין היתר לייעץ לכם ולעזור לאחיך. בקשו להיפגש עם אחד/ת מהם והתייעצו מה בדיוק לעשות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית