הכל על סדנת ה"גשטלט" ???????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2001 | 00:37 | מאת: חגית

מעוניינת במידע רב ככול שיהייה תודה מראש

15/01/2001 | 01:40 | מאת: טלי וינברגר

חגית שלום רב, אני מכירה מטפלת שתפתח בקרוב קבוצת גשטאלט, ובכלל היא עושה את הדוקטורט שלה בגשטאלט. נראה לי ששווה לקשר בין שתיכן. תכתבי אליי אימייל או תתקשרי אליי, ואתן לך את פרטיה. (הפרטים אודותיי נמצאים בכרטיס האישי שלי, תקליקי על שמי). בברכה, טלי פרידמן

15/01/2001 | 21:30 | מאת: מיכל.כ

טלי, מהי בדיוק שיטת הגשטלט? אנא הסבירי לי בקצרה. נתקלתי בספרים בנושא ומהתרשמות ראשונית זה נראה מעניין. אשמח גל לקבל את הטלפון של אותה מטפלת.

15/01/2001 | 21:30 | מאת: שאלה לטלי פרידמן ממיכל

טלי, מהי בדיוק שיטת הגשטלט? אנא הסבירי לי בקצרה. נתקלתי בספרים בנושא ומהתרשמות ראשונית זה נראה מעניין. אשמח גל לקבל את הטלפון של אותה מטפלת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית