תפסיקו לריב - אנו זקוקים לכם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/01/2001 | 21:42 | מאת: יחיאל

לצוות שלום, אנו המבקשים יום, יום ושעה , שעה את עזרתכם וזקוקים לתשובותכם הכנות, מבקשים וקוראים בכל לשון של בקשה להפסיק את הסכסוכים בינכם וקוראים לכם לחזור אלינו. יש אנשים שאינם יכולים לעמוד בנטל הכספי של טיפול פרטי ולכן אתם האוזן הקשבת עבורם. הפורום הולך ומדרדר ואנו מחכים לתשובות שעות רבות ולעיתים יממה ואף יותר. אני אישית מודה לכם מקרב לב על עזרתכם ותרומתכם לקהילה.עזרתם לי פעמים רבות ולכן אני מודאג וכואב את מילותיו של ד"ר פלד אשר עושה עבודתו נאמנה. לאן נעלמו כולם? מלבד ד"ר פלד שעסוק בממחקרו החשוב מכל,ועדיין מקפיד לתת מענה לייסורנו אני לא רואה תגובות של שאר הצוות!!! חזרו אלינו במהרה, כי עבודתך עבודת קודש היא!!!!!!!! תודה יחיאל

14/01/2001 | 21:58 | מאת: adi

ליחיאל שלום, הצעתי לדרור וד"ר פלד לשבת ישיבת גישור ובה כל אחד יעלה את טיעוניו ומה מפריע לו. דרור אמר שכנראה תהיה. עדי

15/01/2001 | 15:31 | מאת: יחיאל

עדי שלום, סליחה על הבורות , אבל מי אתה???? יחיאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית