יש לי שאלה....קשור לדיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/01/2001 | 21:31 | מאת: in the dark

השאלה שלי קצת מסובכת אני מקווה שתוכלו לענות לי עליה......... השאלה שלי היא כיצד משפיע (מוזיקת) הרוק על דיכאון........ אשמח לקבל ממכם תשובה בתודה מראש in the dark

15/01/2001 | 00:01 | מאת: ד"ר אורן קפלן

A study from Pennsylvania State University reported that students who listened to the most rock music had the highest levels of depression scores on psychological tests, reports Valerie N. Stratton, associate professor of psychology. (USA Today, April 12, 1994) הבעיה עם ממצא כזה שלא ברור האם הרוק הוא הסיבה או התוצאה...

15/01/2001 | 01:43 | מאת: שלום

כמו צבעים דרך אגב ויש טיפול בצבעים ולא ידוע לי אבל אולי גם במוזיקה לעצם שאלתך הרי שגם ברוק יש סגנונות שונים אני מנח כי בהתאם ל"רוח" המוסיקה כך ההשפעה אם כי מדויק יותר יהיה להתיחס לצלילים ולהרמוניה אם תקח רוק "עצוב ודכאוני" יכול לעזור למצב תיקח רוק יצרי קיצבי טרמפנטי אשר יעבוד על הנימים השמחים והמעוררים אני מניח כי התוצאה תהיה הפוכה לא רופא ולא מטפל הנני

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית