ד"ר פלד שלום!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/01/2001 | 18:20 | מאת: אדית

קראתי שכאשר נותנים תוספות מרוכזות של טריפטופאן גוברת במוח ההשפעה המרגיעה של הסרוטונין. אולם איני מבינה מהו טריפטופאן? האם זה קשור לחומצות אמינות ואם כן כיצד אני יכולה להעשיר את תפריט המזון שלי?

14/01/2001 | 19:05 | מאת: ד"ר אבי פלד

זה לא נכון אין צורך בשליטה על טריפטופאן טריפטופאן הוא מטאבולית של הסרוטונין ואין עליו שליטה חיצונית לגוף

14/01/2001 | 19:30 | מאת: מאיר

האם הפסיכוזה היא תורשתית? ואם כן,מהם % הסיכון לחלות כאשר אחד מההורים חולה בה?

15/01/2001 | 01:57 | מאת: שלום

אכן דרוש טריפטופן לצורך הסרטונין האם צריכה נוספת עוזרת? יש כאלו הטוענים שכן יש כאלו שלא אולי הכי פשוט לנסות בעזרת כמוסות טריפטופן מנסים שבוע שבועים רואים אם יש הבדל או אין היות וטריפטופן הוא ,חלבון" כלןמר למעשה תזונה יש להקפיד על נטילתו כך שמצד אחד לא ישמש לנו כמזון ומצד שני לא יתערבב עם מוצרים אחרים ובמיוחד חומצות אמינות אחרות אשר מתחרות בו רצוי על בטן ריקה אך לא כאשר רעבים עם טיפה של משהו מתוק היות ונדרש אינסולין לצורך ספיגתו מציע לך לשאול תזונאים או בתחומי התמחות שקשורים למאכלים כמו כן בקשי מהם לנמק ע"מ שלא תיפלי על אחד אשר אומר את אשר הא רוצה להאמין ולאו דוקא יודע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית