אני עצמי אני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/01/2001 | 08:08 | מאת: גילי

שלום, יש לי רגעים כאלו שאני כל כך עצובה,כל כך לבד ויש לזה גם היבטים פיסיים אני נהיית מאוד חלשה, אפילו בלי יכולת לזוז קשה לי לקום מהמיטה ובכל זאת קשה להירדם, וברגע שאני נרדמת אני ישנה ל12 שעות ויותר בד"כ מהצהריים עד היום שלמחרת. ברגעים האלו אני מרגישה שאני לא מכירה את עצמי, לא אוהבת את עצמי , אולי זה לא מדוייק מרוב חולשה אני לא יכולה לדבר , לזוז...לחשוב...ההרגשה מתעמעמת כשאני מתעוררת...לפעמים.

13/01/2001 | 11:10 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גילי שלום את מתארת סימפטומים אופייניים של דיכאון. פני לייעוץ מקצועי בהקדם האפשרי. במידה וזו האבחנה יתכן ואת זקוקה לטיפול תרופתי שעשוי להקל על מצב בצורה משמעותית. בכל מקרה תוכלי להיעזר בפסיכותרפיה כדי לצאת מהמצב שתארת. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית