שאלה בנוגע להודעות פה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/01/2001 | 18:13 | מאת: אמא של...

לא שייך לנושא רפואי אלא נושא אינטרנטי. מדוע לא מסומנות ההודעות שכבר נקראו????? על מנת שלא עליהן בכל פעם מחדש???? חבל....זו טרחה מיותרת. במקומות אחרים, בפורומים אחרים....הן מקבלות צבע אחר....ואז יודעים שלא לחזור עליהן. תודה על תיקון כזה. מי שבנה את האתר בודאי מודע לנושא אי הנוחות. וחבל שלא בנה כך את האתר מלכתחילה.

10/01/2001 | 18:54 | מאת: טלי וינברגר

לאמא של...שלום רב, דווקא יש סימון ליד כל הודעה שלא נקראה. הודעות אלו מסומנות במילה "חדש" הנמחקת לאחר פתיחת ההודעה. ככה לפחות זה עובד אצלי. בברכה, טלי פרידמן

10/01/2001 | 21:46 | מאת: שחר (בת)

גם אצלי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית