בעיות חרדה וכפייתיות אצל ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/12/1999 | 11:35 | מאת: שרון

הייתי רוצה לקבל מידע לתיפול תרופתי קונבנציונלי , המאופאתי או לא קונבנציונאלי לטיפול בחרדה וכפיתיות אצל ילדים ומבוגרים.

26/12/1999 | 23:43 | מאת: אמיר זהר

לשרון שלום רב עליי לקבל מידע יותר מדויק על איזה סוג הפרעה בדיוק את מעוניינת לקבל מידע. אך באופן כללי להפרעות חרדה ניתן כיום תרופות כגון פרוזאק וכן תרופות ממשפחות הבנזדיאזפינים. להפרעות כפיתיות ניתן לקבל כלוראימפרמין פרוזאק וטרזודון. שי קולין

26/12/1999 | 23:43 | מאת: אמיר זהר

לשרון שלום רב עליי לקבל מידע יותר מדויק על איזה סוג הפרעה בדיוק את מעוניינת לקבל מידע. אך באופן כללי להפרעות חרדה ניתן כיום תרופות כגון פרוזאק וכן תרופות ממשפחות הבנזדיאזפינים. להפרעות כפיתיות ניתן לקבל כלוראימפרמין פרוזאק וטרזודון. שי קולין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית