לד"ר פלד - גנטיקה. מדוע 12%?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2001 | 21:41 | מאת: אחות של

שלום רב, באחת ההודעות ראיתי שכתבת כי אם האח חולה בסכיזופרניה - הסיכוי לחלות במחלה הוא 12%. למי? לילדים של האח הבריא? בכמה מקומות אחרים קראתי כי אם אחותי חולה, הסיכוי שילדי יחלו במחלה הוא 3%. התשובה שלך הבהילה אותי מאוד מאוד. אשמח אם תבהיר את דבריך.

09/01/2001 | 22:04 | מאת: ד"ר אבי פלד

לא מדובר באח עצמו עם יש אח חולה הסיכויים של האח הבריא לחלות מגיעים עד 20%

09/01/2001 | 22:04 | מאת: ד"ר אבי פלד

סליחה 12%

10/01/2001 | 00:22 | מאת: אמא של...

מבקשת ממך מידע דחוף בנושא זה....גם אני מחפשת נואשות אני ראיתי נתונים אחרים. ואני מדברת גם על הילדים של הבן הבריא שלי...וסיכוייהם לכשיוולדו. הבן הבכור שלי חולה בסכיזוופרניה. וגם הדוד שלו מצד אביו היה חולה באותו מחלה.... אם יש לך אתרים בנושא זה...בבקשה.....להדביק פה את הכתובת. התייאשתי מלמצוא אותם. עדיפות לעברית, אבל גם אנגלית תתקבל............. תודה

10/01/2001 | 00:26 | מאת: אמא של...

זו אמורה להיות הכותרת.. ולא שאלת האחוזים.....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית