התמודדות עם ילד חריג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2001 | 16:13 | מאת: קרן

שלום לכם, אני מחפשת חומר רלוונטי בכל מה שנוגע לאחים הבריאים של האח החריג (על ההשפעה שיש לכך בתחומים השונים ותהליך ההתמודדות). אשמח לדעת על כל חומר או מקומות רלוונטיים, שיוכלו לעזור לי בכל מה שנוגע לנושא זה. תודה מראש קרן

08/01/2001 | 21:25 | מאת: רוית ניסן

קרן שלום. ישנו ספר אחד שאני מכירה בנושא, שנקרא: אחאיו הרגילים של הילד החריג. כתב אותו יוסי זיידר (שקצת קשה להמליץ עליו לאור הנסיבות...) אבל הספר מתייחס לנושא עליו את מדברת ואולי מן הביבליאוגרפיה שלו תוכלי למצוא דברים נוספים שנכתבו. בברכה. רוית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית