קשב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2001 | 11:04 | מאת: יעל

אני אם לילד בן 10 .מבין ארבעה ילדים. גם בעבר וכיום יש לנו בעיות בבית איתו של התנהגות קשה,חוסר הקשבה ויכוחים כל העת. ברצוני לפנות ליעוץ מקצועי איתו ולא יודעת לאן. אודה לכם אם תייעצו לי מה לעשות.

08/01/2001 | 12:27 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יעל שלום כתבי אלי לדואר האלקטרוני ואנסה להפנות אותך למקום מתאים. צייני מהיכן את בארץ והאם את מעוניינת בטיפול בשירות הציבורי או במסגרת פרטית. נסי להוסיף כמה פרטים נוספים על אופי הבעיה והרכב המשפחה. בברכה ד"ר אורן קפלן [email protected]

08/01/2001 | 12:56 | מאת: יעל

תודה על ההתייחסות.אנחנו משפחה מאיזור ירושלים. משפחה מאושרת,ללא בעיות כלכליות. למעשה תמיד היו בעיות איתו, הוא אגב ילד אסמטי ומטופל בנושא. פניתי אליכם ,למרות הניסיון הרב שיש לי כאם,אינני יודעת מה לעשות. אני לא מסוגלת לתקשר איתו בכלל,כל הזמן ויכוחים. לאחרונה ישנה גם תופעה של מריבות עם אחיו הקטן ממנו, הוא (הנ"ל) מכה אותו. הוא טוען בגדול שאני אוהבת יותר את אחיו. בגיל צעיר יותר היו בעיות של עצבנות זה השתפר המעט,אבל הקושי היומיומי קיים. תודה,

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית