ביטחון עצמי ירוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/06/2000 | 10:45 | מאת: אבי

שלום אני בחור בשנות העשרים לחייו אני סובל מבעיה שמטרידה אותי מאוד הביטחון העצמי שלי נמוך מה שמפריע לי בחיי היום יום לדוגמא: קשה לי למצוא חברים ולדבר איתם כאשר אני כבר פוגש קשה לי לדבר איתם כי פתאום אין לי נושא בראש שעליו אני יכול לדבר וגם בנות קשה לי לפגוש כי פתאום אני מפחד מהתגובה וישר עולה לי התשובה לא גם רישיון קשה לי להוציא כי אני כל הזמן חושב שאני לא יצליח אני עולה לאוטובוס או מסתובב ברחוב אני חושב שאנשים מסתכלים עליי איך שאני נראה למרות שאומרים לי שאני נראה מצויין אני לא מאמין לזה מחכה לתשובה במהירות האפשרית בתודה מראש אבי

04/06/2000 | 23:50 | מאת: טלי פרידמן

אבי שלום, ממכתבך עולה מצוקה רבה. אתה מספר על פגיעה בתפקודים יומיומיים (באוטובוס, ברחוב וכו') ועל בעיה ביצירת קשרים חברתיים וזוגיים. השאלה היא ממתי שמת לב למה שקורה לך? האם התחושות הללו הן נוצרו בתקופה האחרונה? ואם לא, איך התמודדת עם זה עד כה? מעבר לכל, מה עמדתך לגבי טיפול פסיכולוגי? האם שקלת זאת? האם אתה נמצא בטיפול כזה? מחכה לתשובתך, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית