ר האם הסרוקסט התחילה לעזור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2001 | 17:12 | מאת: אמיר

שלום לך ר יקרה אני מתעניין לשלומך. מקווה שקראת את תשובתי על תופעות לוואי של התרופה ומקווה שהיא התחילה לעזור. שלך אמיר

07/01/2001 | 17:36 | מאת: מתוסכל

אתה יודע האם תופעת הלוואי המינית של סרוסקט אמורה לחלוף?

07/01/2001 | 18:49 | מאת: כבר לא מתוסכל מינית

כי הסרוקסאט פועל כזרז על הפעילות החיובית בכיוון הרגעה מחרדות, אך גם כמעכב ומונע הנאה ואורגזמה מינית. מה לעשות! זוהי התרופה ואלו השפעותיה. בדרך כלל מטופל הסובל מחרדות ברמה הדורשת טיפול בתרופה זו, הוא נמנע כשלעצמו ממין. אבל אם עדיין יש לו חשק אז ממליצים לקחת חצי כדור ציפרמיל לפני המישגל המתוכנן. אצלי - זה לא עבד. 10 חודשי סרוקסאט, 6 חודשי מודעות לאיבוד האורגאזמה, ואני כבר לא מתוסכל. אני מעדיף את הרוגע שבתרופה בשילוב עם קצת עבודת יד מפעם לפעם, פנטזייה או סטייה זו או אחרת וזהו. מאחל לך הורדת סף התסכול המיני. דיאט

08/01/2001 | 09:08 | מאת: אמיר

שלום לך אלמוני אצלי הזקפה חזרה לאחר כחודש. יש לי בעיה עכשיו בלגמור. מאוד קשה להגיע לאורגזמה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית