יחסי מין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/1999 | 10:09 | מאת: דוד

אני יוצא עם חברתי כבר עוד מעט שלוש שנים ואני יכול יכול לחדור אליה כיון שכל הזמן כואב לה או שורף לה וכדו' היינו אצל רופא מספר פעמים והוא לא רואה שום מניע פיזיולוגי לבעייה מה שנראה אולי הבעייה היא פסיכולוגית בעוד כחודשיים אנו מתכננים להתחתן והיא מאוד מאוד רוצה בזה אבל איך אני יכול לפתור את הבעיה אני מאוד מתוסכל אני אוהב אותה ויתחתן איתה בכל מקרה אפילו שקשה לי אנחנו מגיעים לסיפוק ללא חדירה או חדירה חלקית בקושי אבל אני מאוד מאוד מתוסכל ניסיתי הכל אנא עזרו לנו בתודה דוד

04/09/1999 | 19:19 | מאת: אמיר זהר

לדוד שלום רב. אכן ישנם קשיים רבים בתחום המיני שבעצם נובעים מבעיות פסיכוסומטיות, קרי בעיות פסיכולוגיות. ישנם הסובלים מבעיות בתפקוד המיני עקב מתחים נפשיים אישיים או זוגיים שהופכים לסימפטום גופני. מכיוון שראית רופא ושללת את הפן הפיזיולוגי של הבעיה, הייתי ממליץ שתיוועץ בפסיכולוג המתמחה בטיפול בבעיות זוגיות.

05/10/1999 | 22:52 | מאת: יעל ג.

דויד, אני אמנם לא פסיכולוגית (עדיין), אבל להבדיל אני סובלת מאותה בעיה שבת זוגתך סובלת ולכן אני מבינה את המצב בו אתה נמצא. הייתי כבר אצל גניקולוגים מומחים בתחומם, אצל רופאי עור ועוד. בעבר גם אני הייתי במצב כמו של בת זוגתך שכאב לי ולא הייתי יכולה לקיים יחסי מין בכלל אבל התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי וזה הקל על המצב מאוד (אני כבר שנה אצל פסיכולוגית והשיפור מדהים), כמו כן הייתי מציאה לכם (מתוך ניסיון אישי), להשתמש ברוק, רופא אחד הציע לי ולמרות שזה הגעיל אותי בהתחלה זה עובד יותר טוב מכל ג'ל אחר. מקווה שיהיה לכם רק טוב והמון המון מזל טוב

05/10/1999 | 23:59 | מאת: דוד

ליעל תודה לך על עזרתך אולי תוכלי לפרט יותר על מנת שחברתי תדע קצת אם את יכולה אני מאוד יודה לך על זה . בתודה מראש דוד

14/10/1999 | 10:50 | מאת: אמיר זהר

לדוד שלום. בבקשה עדכן אותי האם החלטת לפנות לטיפול פסיכולוגי? ואם אתה מרגיש שהוא עוזר? כדאי לך לקרוא את הכתבה אודות טיפול פסיכולוגי שאני אפרסם באתר בעוד מספר ימים. בברכה שי.

30/10/1999 | 01:41 | מאת: אלמוני

אני בן 18 ונראה ומתנהג כמו מבוגר התחלתי לקיים יחסים כבר בגיל 13 וכבר מאז יש לי בעיה של שפיכה מוקדמת הייתה לי חברה שחיינו ביחד בשנה האחרונה וגם איתה היה אותו דבר אבל לה לא שינה הסקס לפני כמהכחודש נפרדנו הכרתי משהי חדשה חמודה ו וכאן יש לי בעיה קשה איך שאני מתקרב אליה אני גומר ניתי אפילו לאונן לפני המגע וזה לא עוזר כך שאני מנסה פעם שני ותוך שניות שוב גומר יותר אני לא מסוגל לחברתי זה כנראה מפריע יש לה עקיות לפני החברה ואני ממש מיואש אנא עיזרולי לא יודע מה לעשות

07/01/2000 | 15:37 | מאת: יואכים

נתקלתי בתופעה בעבר, עם מישהי קרובה. השם שקיבלתי לתופעה היה "וגיניזמוס", ואולי תוכל למצוא על כך מידע בספרות ובאינטרנט. הטיפול התחלק לשניים: טיפול אצל סקסולוג, שכלל טכניקות להורדת הרגישות, והליכה למטפל, להתחקות אחר השורשים הנפשיים של הבעיה. עוזר לך?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית