למה אתם פוחדים לכתוב שמות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2001 | 08:07 | מאת: יהודה

אני לא מבין למה

07/01/2001 | 15:21 | מאת: g

אני לא יודעת למה אנחנו מפחדים לכתוב שמות, אני כן יודעת למה אני מפחדת... אולי משהו יזהה אותי? אולי אם ידעו מי אני, יהיה לאחרים כוח לעשות דברים שאני לא ארצה. ("להוציא אותי מהארון" בכפיה למשל). זו הגנה כזו, שלא יכולים לגעת בי. וכל עוד לא יודעים את שמי אני מרגישה שאני יכולה לומר הכל בלי צנזורה! זה בערך העיקר. לפחות אצלי.

07/01/2001 | 15:45 | מאת: יהודה

הכונה היתתה לאותם רופאים מיבים בלי ם אני יודע הם רופאים ומשום מה פוחדים להשיב לי בשמותיהם והם יודעים על מה אני מדבר.

09/01/2001 | 01:15 | מאת: טלי וינברגר

יהודה שלום רב, אשמח לדעת למה אתה מתכוון. בברכה, טלי פרידמן

09/01/2001 | 07:33 | מאת: יהודה

לכל מה שאני כותב ראוי ויפה שכל רופא שמשיב יכתוב את שמו אני יודע שהם מדפדפים ומתעלמים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית