האם אני שפויה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2001 | 22:58 | מאת: אתי

אני בת 16 וסובלת מחרדה חברתית קשה ומדיכאון וחרדות. בכל פעם שמישהו מדבר איתי ישירות, אני חשה ב"סינוור" ופורצת בחיוך בלתי נשלט. גם לא מסוגלת להביט לאדם בעיניים. האם זה מרמז על מחלת נפש?

05/01/2001 | 11:38 | מאת: עמיר

קודם כל את בהחלט שפויה! לי יש בעיה דומה , גם אני סבלתי מחרדה חברתית ומדיכאונות. היום אני בן 25 ומתמודד עם המצב יום יום כמו כן אני נכה במידה מסויימת והייתי רוצה לדעת אם למצב הזה יש סוף ואם אפשר לנהל חיים תקינים במצב כזה הייתי רוצה לשמוע תגובות בנושא! אין פה סימן לאי שפיות אלא לבעיה שדורשת טיפול כמה שיותר מוקדם! ביי!

05/01/2001 | 12:03 | מאת: ד"ר אבי פלד

האינפורמציה שאת מתארת עלולה להתאים לחרדה חברתית – אין לקרא לזה מחלת נפש אבל כמובן שאי אפשר לאבחן את הבעיה רק לפי מידע מאינטרנת – מומלץ לפנות לאבחון פסיכיאטרי כי אם מדובר בחרדה חברתית יש טיפול יעיל בטוח ומהיר וחבל סתם לסבול ולהסתכן בהחמרה והסתבכויות

06/01/2001 | 13:13 | מאת: אלמוני

שלום לך רציתי להעיר ולומר שאני באותו גיל סובל מבעיה וממחלה פסיכיאטרית ואותו המצב קרה גם לי , ולאחר תקופה של בערך חודש זה עבר. אני חושב שזה חלק מבעיה ועוד משהו , יכול להיות שאת לא מודעת שיש לך את זה , אני אומר שכדאי ללכת לייעוץ ולא להתעלם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית