הריון וסקס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2002 | 04:06 | מאת: אילן

שלום רב אני נשוי שלוש שנים לאישתי והיא בהריון ראשון כרגע. אני מוצא שזה מאוד סקסי ההריון שלה בצורה בלתי רגילה. היא לעומת זאת חושבת שזה חולני להימשך אליה בצורה כזו כשהיא נושאת את ילדינו. היאע ד כדי כך לא מבינה את זה שהיא קוראת לי סוטה ומסרבת שאגע בה בלילה במיטה בכל צורה שהיא. זה נחשב סטייה? ומה נעשה עד סוף ההריון בלי מין? היחסים בינינו טובים מאוד אין כעסים וכ... רק סביב עניין המין בהריון.היא אומרת שיש לה חשק מיני אבל היא לא מסוגלת לשכב איתי בגלל ההתלהבות העצומה שלי מהמין כשהיא הרה. היא אומרת שאם ההתלהבות שלי היתה סבירה , כמו קודם להריון אז לא היתה לה בעיה. אבל העובדה שההריון מגרה אותי כל כך מבחילה אותה... אודה על עיצה אילן

21/11/2002 | 00:14 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אילן שלום גברים רבים נמשכים לנשותיהם בתקופת ההריון ואין בכך כל דבר סוטה. כמו כן במידה ואין בעיה בהריון ניתן להמשיך ולקיים יחסי מין לאורך כל תקופת ההריון. כדאי שתשוחח עם אשתך ותנסה להבין יותר מדוע היא מרגישה שהמשיכה אליה בתקופה זו נראית לה לא תואמת. למשל, האם היא מרגישה לא בנוח עם עצמה או גופה כעת ולא מבינה עד הסוף את תגובתך. תוכל אולי לתת לה לקרוא את תשובתי ותוכלו לחשוב ביחד על העניין. תוכלו גם להציב שאלה באחד מהפורומים לסקסולוגיה ואין לי ספק שגם שם תקבלו פידבק דומה על כך שאין כל סטיה בהתנהגותך והיה נחמד אם הייתם יכולים שניכם דווקא להנות מתקופת ההריון שיכולה להיות בהחלט תקופה של פריחה של הזוגיות והמשפחתיות הנבנית. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית