panic disorder

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/11/2002 | 23:56 | מאת: אן

13/11/2002 | 00:06 | מאת: אן

אורן שלום. אני בת 21 ואני סובלת מהתקפים מגיל 15,זה התחיל מסרט אימה שראיתי. נכנסתי לאתר שלך והתסמינים שיש לי בד"כ זה סחרחורות, פחד מהמוות ורעידות. הייתי בטיפול פסיכולוגי ,ובהיפנוזה בשיטת EMDR ,וביו-פידבק,אני מנסה להשתמש במה שלמדו אותי ,נשימות,ודימיון מודרך,אבל עדיין יש לי תמונות מחלומות שחלמתי .

13/11/2002 | 00:17 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אן שלום טיפול אינו מסתיים תמיד במהירות. יתכן שאת זקוקה ליותר זמן ועיבוד של הדברים, כמו גם לא בהכרח בטיפול פסיכולוגי קוגניטיבי, אלא אולי דווקא בגישה שתתן לך יותר מרחב זמן. כמו כן כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר לגבי אפשרויות לטיפול תרופותי. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית