מונחים בפסיכולוגיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/01/2001 | 20:05 | מאת: אריאל

יש לי בקשה קצת חריגה: אני כותב שיר, ואני צריך בשבילו מונחים "גבוהים" מעולם הפסיכולוגיה לדברים יומיומיים. אם יש לכם רעיונות (אהבה - נברוזה רגשית וקיבעון אובססיווי במושא, לדוגמא), אנא השיבו לי. אני גם מחפש מושגים מתחומים אחרים (התרגשות - הפרעות קצב ופעילות קרדיולוגית א-סימטרית המשולבת בחוסר ספיקה של חמצן בכלי הדם?), כך שמי שיכול לעזור, מוזמן.

04/01/2001 | 11:48 | מאת: גמ

אין לי מושגים בשבילך, אבל בטוח שבספריות לא חסר חומר בנושא ובטח יש גם הגדרות. בספריות של אוניברסיטאות יש המון ספרים על זה, והכניסה ללא שום בעייה. (לפחות באוניברסיטה העברית בירושלים) בהצלחה בשירים :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית