בולימיה?????????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/01/2001 | 19:52 | מאת: ב.

אצל הבן שלי התגלה עובדן רציני של אמייל בשיניים הקידמיות העליונות ובאחריות התחתונות . לאחר התייעצות עם כמה רופאי שיניים הועלה החשד שבני מקיא בכדי לרזות(בני שמנמן) שאלתי אותו לגבי העניין וגם רופא השיניים המטפל שאל אך הוא מכחיש בכל תוקף. שאלתי היא מה עושים במצב הנתון איך אוכל להגיע אליו ושכנעו לפחות לפנות לעזרה כלשהיא מחכה לתשובתכם ב.

03/01/2001 | 20:50 | מאת: adi

לב. שלום, לדעתי, אין לך מה לשכנע ועלייך להפעיל סמכות הורית. טלי בוודאי תעזור לך. עדי

04/01/2001 | 01:38 | מאת: טלי וינברגר

ב' שלום רב, לא הזכרת כמה דברים חשובים: בן כמה בנך? האם יש שוני בהתנהגות שלו בזמן האחרון? האם הוא מסתגר דקות ארוכות בשירותים או בחדרו? איך הוא אוכל, והאם היה לו שינוי בהרגלי תזונה לאחרונה? לעיתים בעיות בשיניים עשויות לנבוע גם ממקורות פנימיים, ותמיד צריך לזכור זאת. אם תפרטי יותר לגבי בנך, אישיותו והרגליו, אנסה להמשיך ולעזור. בברכה, טלי פרידמן

04/01/2001 | 21:02 | מאת: רוז

אם לכל אלה שמקיאים בצורה רצונית היתה התפוררות של השיניים, היית רואה מחזות מזעזעים ברחובות. ואם הוא מקיא, למה רק לו מתפוררות השיניים? קודם תבדקו , אם הוא מצחצח שיניים, איך התזונה שלו? איך נראות השיניים אצל כולכם? האם הוא אוהב ממתקים? (אם הוא שמנמן, סביר שכן). למה לחפש הפרעות נפשיות?

04/01/2001 | 21:57 | מאת: adi

רוז, צריך בהחלט לבדוק את כל האספקטים, אבל הם פנו לכאן, וכאן מתמקדים בהפרעות נפשיות. עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית