פסיכולוג באזור רחובות!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/01/2001 | 15:44 | מאת: מימי

לפני כשבועיים מישהי אלמונית רשמה לי שיש לה פסיכולוג מדהים באזור רחובות אבל לא אמרה מי אשמח מאוד אם תאמר לי מי ואם לא אולי מישהו אחר מכיר פסיכולוג טוב באזור רחובות ??? תודה

04/01/2001 | 22:43 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מימי שלום אני מכיר פסיכולוגית מצויינת בגדרה. אם זה רלוונטי כיתבי אלי לכתובת הדואר האלקטרוני ואמסור לך את הפרטים [email protected] בברכה ד"ר אורן קפלן

05/01/2001 | 11:14 | מאת: אלמונית

מימי, כתבתי לך על פסיכיאטר מדהים שנמצא ברחובות. אם את מעוניינת לדעת פרטים שלחי לי כתובת דואר אלקטרוני ואכתוב לך את שמו ומס' הטלפון שלו. הרופא הזה הוא גם פסיכיאטר וגם פסיכואנליטיקאי . יכולת ההזדהות שלו,ההבנה,הקליטה והכל הם פשוט מדהימים. אגב, אם מותר לי לשבח כאן בפורום אז דר' קפלן ניחן גם הוא בתכונות אלו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית