חייבת עזה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2002 | 21:30 | מאת: CAMI

אני בעבר סבלתי מעאובססיות ממש חמורות שהשתלטו לי על חיי רוב הזמן זה היה בתקופה בה הייתי בדיכאון קשה! עכשו אני עברתי את הדיכאון והורידו לי את הכדורים האובססיות נגמרו לי כמעט מלבד מ,ס קטן, בכל זאת זה מציק לי מה אפשר לעשות ללא נטילת תרופות וכעט אני מודעת לזה שזה לא "טקס" אלה זה מן הרגל,מה עלי לעשות? אני מפחדת שעם זה עובר זה יערוב לי תמיד בצד ויפיל אותי שוב? איזה אפשרות ללא תרופות ישנן כדי להפתר מהסבל הזה?

04/11/2002 | 22:38 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום אני לא יודע אם העזרה שאת צריכה דחופה, כי בכל זאת את מתארת שיפור משמעותי במצבך. עם זאת, אני חושב שכדאי שיהיה לך ליווי ומעקב מקצועי, הן של פסיכיאטר והן של פסיכולוג בתקופת המעבר שאת כרגע חווה ממצב בו את מטופלת וסובלת מאוד למצב בו איכות חייך תלך ותשתפר. אין סיבה לחשוב שאם את מפסיקה את הטיפול התרופתי את חייבת לעשות הכל לבד. פני לטיפול לפחות בחודשים הקרובים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית