פרידור - האלידול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2002 | 18:18 | מאת: אבי

בן 24, קיבלתי את התרופה הזו השבוע לראשונה. לפניה נתנו לי טרנקסל 5 מ"ג בעת הצורך. הכל על רקע חרדות הכוללות דופק מהיר, הזעות, זרמים ברגליים וכו. כשעה לאחר שאני נוטל את התרופה אני חש בחולשה כללית בכל הגוף - עד לרמה של קושי ללכת. בנוסף הפנים שלי די התנפחו ביום האחרון. החולשה הזו עוברת לאחר כשעתיים ואז ההרגשה הכללית היא בסדר אך כוללת רצינות מאוד(לא קלילות) ועירנות . שאלתי היא האם מה שאני חווה אלה תופעות לוואי נורמליות כחלק מההסתגלות ומהטיפול של התרופה או שמא אלה תופעות המחייבות התייחסות מיידית. אני בנוסף גם בטיפול של שיחות. תודה.

02/11/2002 | 23:35 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אבי שלום מאחר ואיני נותן ייעוץ בתחום התרופתי אני מציע שתפנה לאחד מהפורומים הרפואיים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית