הפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2002 | 20:44 | מאת: *לי*

כבר שנה וחצי אני סובלת מבולמיה.כרגע אני בדיכאון כי שמנתי מאז הטיפול שקיבלתי. הייתי בטיפול ומה שעזר לי היה רק הטיפול פסיכולוגי שקיבלתי שם. אני רוצה לעזור לעצמי...אבל לבד קשה לי ואני תמיד נכשלת.בכל מצב רע אני נופלת לאוכל והוא ש"עוזר" לי ו"מעודד" אותי בכל מיני בעיות. אני לא יודעת איפה אוכל למצוא פסיכולוג טוב שמתמחה בבעיה שלי ומעבר לה וגם בתקציב לא יקר. כי אני רוצה להתרפא ולחיות נורמלי כבר.

31/10/2002 | 22:16 | מאת: adi

לי, ניסית בתל השומר? חוץ מזה יש פורומים להפרעות אכילה בתפוז, ואללה, ולדעתי גם נענע. עדי

01/11/2002 | 00:01 | מאת: HERA

לי, אני מצטרפת להמלצה של עדי בקשר לפורומים. לא ציינת היכן היית בטיפול, האם יש לך אפשרות לחזור לאותה מסגרת (משום שציינת שהיא עזרה לך)? כדי להציע מטפל ספציפי כדאי שתכתבי על איזה איזור בארץ את מדברת. HERA.

01/11/2002 | 06:44 | מאת: ד"ר אורן קפלן

לי שלום הצעותיהן של עדי והרה נשמעות טובות וכדאי לפנות לטיפול ותמיכה. תוכלי לעיין גם בפורום של אביב. הם מציעים גם קבוצות תמיכה וטיפולים. http://www.solgar.co.il/aviv בברכה ד"ר אורן קפלן

04/11/2002 | 00:10 | מאת: רותי

בזמן האחרון אן לי מצב רוח ואני עצבנית נורא ומדוכדכת ובנוסף סובלת מחרדות קשות שמיתבטות בכך שכל הזמן אני חושבת שאני חולה ומכל כאב אני רצה לרופאים שונים שלא מפסיקים לשלוח אותי לבדיקות שברוך השם יוצאים תקינות אך הכל זאת אני לא רגועה וסובלת מלחצים באוזניים מכאבים בכל מיני קומות בגוף ובעיקר כאה בנשמתי . אני רוצה להיות שמחה ורגועה אבל לא מצליח לי יש לי ילדים קטנים בבית ואני מישתדלת לא להראות להם את המצב וזה כואב לי שאני סובלת ככה ובכן מה עלי לעשות על מנת שהרגיש טוב יותר ושמחה יותר אני מישתמשת בכדור הרגעה לוריון אבל הוא רק מרגיע זמנית ולא פותר לי את הבעיה אנא עיזרו לי בבקשה תודה רותי

04/11/2002 | 00:14 | מאת: HERA

רותי, מומלץ שתפני לפסיכיאטר, כדי שתוכלי לקבל מענה תרופתי יעיל יותר מהלוריואן, אשר מהווה יותר S.O.S מאשר טיפול לטווח ארוך. מעבר לטיפול תרופתי, אני חושבת שכדאי לך לפנות גם לטיפול פסיכולוגי. HERA.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית