טיפול באמצעות קופ"ח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2002 | 20:12 | מאת: אחת

שלום, אני מצטרפת להודעה של לינט. גם אני הייתי שמחה לקבל המלצה. אוכל להקל עליך את התהליך ע"י שליחת שמות המטפלים עמם מכבי עובד באזור המגורים שלי. האם תסכים שאפנה לך במייל, או שיש בעיה עקרונית/אתית עם העניין? בתודה , אחת האדם

30/10/2002 | 00:28 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אחת שלום אין לי בעיה להמליץ אבל כמו שכתבתי גם ללינט אינני מכיר אישית פסיכולוגים שעובדים עם מכבי ולא לא אדע על מי להמליץ. אולי תוכלי להיעזר במשתתפים אחרים בפורום הזה או דומים לו. בברכה ד"ר אורן קפלן

30/10/2002 | 15:10 | מאת: שואל

קופ"ח מכבי עובדת עם פסיכולוגים? ברשימת הרופאים שלהם מצויינים רק פסיכיאטרים, במידה ויש רשימה של פסיכולוגים מעוניין שתפרסמו. עלות הטיפול אצל פסיכיאטר של קופ"ח זהה לעלות רופא מקצועי רגיל? האם נדרש מכתב הפניה מרופא משפחה? תודה.

30/10/2002 | 22:27 | מאת: סקרנות

קבל קישור: http://guide.maccabi-health.co.il/mcg/doa_iis.dll/mcg_service_html.main_search_screen/Hebrew?kind_in=3 זאת שהרגה את החתול

30/10/2002 | 22:50 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שואל שלום ראה בשירותים פארה רפואיים, רשומים פסיכולוגים ועובדים סוציאליים. תוכל להקשר לצוות בריאות הנפש במשרדי מכבי הקרובים אליך ולברר. בעיקרון פסיכיאטר של קופ"ח עולה כמו כל רופא מקצועי אחר של קופ"ח. אין צורך בהפנית רופא משפחה במכבי. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית